A karrier és a párkapcsolat egyensúlya

Letölthető e-book.

4.900Ft

Hiszem, hogy a stresszes, hajszolt, kiégéssel küzdő vállalkozók, vezetők
túlfeszítettsége, valamint az üzleti és magánéleti szétesettsége megelőzhető
és orvosolható.

Több évtizedes szakmai gyakorlat alapján család- és párterápiás, valamint coach
eszközökkel segítek végig menni az úton, hogy a sikeres, eredményes cégvezetés
mellett a házasság, a párkapcsolat boldog, kölcsönös tisztelet mentél valósuljon meg.

Kategória:

Hivatásom célja, hogy a lelki fejlődést, változást elérni akaró vezetőket, cégvezetőket támogassam, segítsem az úton. Mindazért, mert a vállalkozók, cégvezetők, vezetői beosztásban dolgozók viszik előre a gazdaságot, eredményeznek magasabb szintű változást, generálják sok-sok dolgozó és család kiegyensúlyozottabb életét.

A piramis tetején a Vezető áll, aki hatással van kollégái életére. A vezető, aki hiteles, motiváló, szabadságot és önállóságot biztosít kollégái számára, elhivatottságot, lojalitást, megnyugvást fog eredményezni lelkükben. Az otthonukba érkező kollégák pedig kiegyensúlyozott, elégedett férjként-feleségként élhetik a családi, párkapcsolati életüket. Az áramlás két irányú, hatása pedig sokszorozódik.

Így valósulhat meg az a küldetés tudatom, hogy szeretnék egy olyan világban, Magyarországon élni, ahol a családok, párok és a jövő generációi, a gyermekeink boldogok, életvidámak, valamint hisznek az élet szépségében.

Mindez az Önazonosság, Önmagunk megvalósításának útján keresztül vezet.
Az Önazonosság megtalálása kulcsfontosságú. Összhangot teremteni lelkünk és életünk között. Úgy élni, tenni és cselekedni, ahogyan érzünk és gondolkozunk. Jelen lenni abban a cégvezetésben, kapcsolatban, ahol a szívünk, lelkünk van.