Gyúró Edit

Képzésben lévő pár-és családterapeuta
Szupervízor, coach
Next To You párterápia, családterápia Gyúró Edit 410x530

Szakmai hátterem sokoldalú és változatos. Több, mint két évtizede foglalkozom emberekkel: egyénekkel, párokkal, családokkal és csoportokkal. Érdeklődésem, fokozatosan irányult a pár-és családterápia felé. A családsegítés, a gyermekvédelem és a foglalkoztatás területén szerzett tapasztalataim megtanítottak arra, hogy a problémákra különböző perspektívából, rendszer szinten is ránézzek és ebben segítsem a hozzám fordulókat is. Támogatom, kísérem őket abban, hogy tudatosabbak legyenek a saját életükben, nagyobb rálátást nyerjenek a maguk és a környezetük működésére. A nehézségeket, problémákat lehetőségként fogom fel, hiszek a kapcsolatok, kapcsolódások gyógyító erejében.  A hozzám fordulókkal végzett munka során az okok és a miértek feltárása mellett a fókuszt az összefüggések mélyebb megértésére helyezzük, közösen megtaláljuk és mozgósítjuk az erőforrásokat, hogy mindenki számára elfogadható megoldások születhessenek. Magánemberként nő vagyok, feleség, anya, gyerek, testvér, barát, sokféle szerepben és helyzetben vagyok, voltam. Tudom milyen családban élni, a számos örömével és nehézségével együtt.

Nem vagyok az az ember, aki már óvodás korában tudta, hogy mi szeretne lenni, de már óvodás koromban mindent szétszereltem, mert az érdekelt, hogy mi van belül.

Teljes figyelmemmel és tudásommal úgy vagyok jelen a munkám során, hogy a „belül” megjelenő érzések, gondolatok, cselekvésre buzdító mozgatórugók, kihangosodjanak és erőforrásokká váljanak a magánéleti, munkahelyi életút során.   

Tanulmányaim:

  • KRE- BTK Pszichológiai Intézet, Okleveles Szupervízor-coach
  • Magyar Családterápiás Egyesület: Képzésben lévő pár-és családterapeuta
  • ELTE Bárczy Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Foglalkozási rehabilitációs szaktanácsadó
  • SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, Szociális munkás 

Szakmai, szervezeti tagságok

  • Magyar Családterápiás Egyesület
  • Magyar Szupervizorok és Coachok Társasága

Elérhető

Budapest, XI. kerület, III. kerület, XVIII. kerület